accesorii optice

Accesorii Optice si Cosmetice

Accesoriile optice sunt necesare pentru intretinerea si pastrarea produselor optice in conditii cat mai corespunzatoare. Acestea asigura cresterea duratei de purtare daca sunt utilizate in conditii optime.

Accesoriile optice sunt utilizate pentru a face utlizarea ochelarilor mai usoara si mai practica.

In cadrul magazinuli nostru de optica veti gasi o gama variata de produse:

  • Snururi de ochelari din material textil sau silicon
  • Suporturi de ochelari elegante
  • Suporturi de ochelari pentru copii frumos colorate si cu diferite personaje
  • Lavete pentru adulti si copii
  • Snururi spirale de silicon indicate utilizarii de catre copii pentru a sustine ramele

Vino in magazinul nostru pentru a-ti procura accesoriile de care ai nevoie!

 


MEDICAL DEVICES (DISPOZITIVE MEDICALE) Rolul dispozitivelor medicale în domeniul îngrijirii sănătăţii este esenţial! Diversitatea şi inovativitatea acestui sector contribuie semnificativ la îmbunătăţirea calităţii şi eficacităţii domeniului îngrijirii sănătăţii. Acoperind o gamă largă de produse, de la simple bandaje la cele mai sofisticate produse de susţinere a vieţii, sectorul dispozitivelor medicale joacă un rol crucial în diagnoza, prevenirea, monitorizarea şi tratarea bolilor şi în ameliorarea calităţii vieţii persoanelor.

Va punem la dispozitie o gama variata de dispozitive medicale:

  • lacrimi artificiale
  • servetele sterile
  • ocluzoare sterile
  • ocluzoare pentru terapie ( ambliopie)

OCLUZOARE STERILE QPLASTER Pentru o protectie oculara autoadeziva sterila. Ofera o protectie completa a ochiului , in special in cazurile post operatorii, rani cornee sau tratament pe baza de creme oftalmice, producere de secretie lacrimala. Pansament ocular steril absorbant, pe suport adeziv permeabil, hipoalergic.

Opticlude Ocluzoare pentru terapie( ambliopie) Pansamentul Opticlude este folosit pentru ocluzia ochilui in tratamentul ambliopiei la copii. Adezivul acestoara este antialergic.

IRIDIUM BABY Este un servetel din bumbac natural imbibat cu o solutie de extracte vegetale. Sunt indicate fie pentru o ingiena oculara cotidiana, fie in cazul unor afectiuni infectioase si/sau inflamatorii. Sunt indicate si in cazurile post operatorii.
 

BLEFAROSHAMPOO - este un produs hipoalergic special pentru curatirea pleoapelor si pentru igiena regiunii perioculare. Formula sa unica permite produsului sa desfasoare actiuni de curatare eficace fara a altera mecanismele normale de aparare a pielii. Lipsa efectelor iritante si utilizarea usoara, determina ca produsul sa fie asociat in terapia topica sau sistematica a blefaritelor.

HYLO-CARE Picaturi pentru umezirea ochilor (lacrimi artificiale) fara fosfat pentru utilizarea la nivelul ochilor. Este utilizat pentru umezirea si ca adjuvant pentru vindecarea unei suprafete vatamate a ochilor, de exemplu ca urmare a uscaciunii ochilor sau in urma interventiilor chirurgicale. Compatibile cu toate tipurile de lentile de contact!

VITA-POS Este un unguent oftalmic cu vitamina A. Unguentul este pentru utilizarea la nivelul ochilor si nu contine conservanti. Imbunatateste filmul lacrimal si confera protectie suprafetei ochilor.

SYSTANE ULTRA Este o solutie sterila .Aceasta este destinata ameliorarii temporare senzatiilor de arsura si iritatie datorita uscaciunii ochiului.

SYSTANE BALANCE  Este o solutie sterila. Destinat datorita puterii de actiune, terapie intensiva destinate ameliorarii senzatiilor de arsura si iritatie datorita uscaciunii ochiului.

SYSTANE GEL DROPS Gel oftalmic lubrifiant este o solutie sterila. Destinat ameliorarii temporare a simptomelor oculare datorate uscaciunii ochiului precum disconfortul, senzatia de arsura si iritatie