Rame

FURLA

Este o companie italiana fondata in anul 1927 de catre familia Furlanetto. Traditia bogata si spiritul antreprenor a facut ca firma Furla sa dainuie peste ani. Aceasta creeaza pe langa obiecte vestimentare, ochelari de vedere si soare. Designul este 100% italian iar stilul sau a pus amprenta pe scena internationala. De la Londra la Tokyo, New York,Singapore, marca Furla este o expresie a stilului italian autentic, ceea ce înseamnă naturalete, eleganta, rafinament şi creativitate. Este o lume în care simplitatea şi frumuseţea se împletesc într-o uniune original care este inconfundabil Furla!

 

RAY BAN

Cea mai populară marcă de ochelari de soare, Ray-Ban a apărut în 1937 odată cu modelul “Aviator” conceput de un pilot al “American Air Force”. Inconfundabila formă de lacrimă a acestui model a rămas până astăzi, la 69 de ani de la apariţie, cea mai copiată şi cea mai vândută în întreaga lume. În anul 2003 s-a născut prima colecţie de ochelari de vedere Ray-Ban , special creaţi pentru cei care doresc să poarte numai Ray-Ban. Tot în acest an apare prima linie de ochelari de soare pentru copii, semnată Ray-Ban . Vedetele show bizz-ului, sportului mondial sunt muzele câtorva dintre cele mai importante colecţii ale universului Ray-Ban.

 

BVLGARI

Valoroasă şi preţioasă, una dintre cele mai renumite mărci de produse de lux din lume (bijuterii, ceasuri, parfumuri), brand-ul Bvlgari a fost creat în secolul XIX de către Sotiro Bvlgari, bijutier grec cu faima internationala, care a emigrat in Italia in 1879. Bvlgari reprezintă cea mai exclusiv brand în domeniul ramelor de ochelari şi ochelarilor de soare, Imbinând designul contemporan, stilul elegant şi detaliile preţioase cu o calitate superioară. Simboluri distincte ce aparţin bijuteriilor Bvlgari: Quadrato, Bvlgari-Bvlgari, Tondo Sole, Anellino, Parentese se regăsesc atât la ochelarii de soare cât si la cei de vedere. Luxul pur oferit de Bvlgari este obtinut prin combinatii indraznete, utilizarea de materiale pretioase (aur, titanium, pietre pretioase), puritatea design-ului si meticuloasa atentie acordata detaliilor. Bvlgari reprezinta astfel cea mai fina expresie a stilului si frumusetii. Ca toate creatiile Bvlgari, ochelarii sunt unici si pretiosi, fiind inspirati de simbolurile bijuteriilor Bulgari.

   

 

VERSACE

Fondată în anul 1978 de către Gianni Versace ca linie avangardistă în modă, Versace şi-a câştigat rapid prestigiul şi o puternică recunoaştere internaţională. În 2003 ştafeta a fost preluată de Donatella Versace care a reuşit să aducă marca la apogeul popularităţii şi puterii printr-un stil plin de temperament care a trasat repere în tendinţele modei. Cu un design strălucitor, ochelarii Versace se distincting prin simbolurile proprii mărcii: Medusa, decoraţiile gotice, cristalele Swarovski şi prin designul de lux neconvenţional.

VOGUE

Linia Vogue a fost creată în 1973, odată cu apariţia celebrei reviste de modă cu acelaşi nume. Vogue este un brand dorit de toata lumea care va impune valorile modei in domeniul ochelarilor ca si design, culori si trend-uri la o limita accesibila de pret. Vogue are un caracter tineresc, feminin, stralucitor, si interpreeaza moda in domeniul ochelarilor aducand trend-urile recunoscute la un nivel “extrem” si “amuzant”. Vogue este o marcă modernă, fermecătoare, totdeauna actuală, destinată persoanelor orientate spre modă. Contemporani şi stilaţi, ochelarii Vogue simbolizează tinereţea, dinanismul, stilul celor care doresc să fie în pas cu timpul şi văd în perechea de ochelari accesoriul ideal pentru look-ul lor.

Armand Basi

Armand Basi este o emblema a designului urban, transgresiv si tehnologic, cu o predominanta de linii simple care evidentiaza individualitatea in etalonul superior al modei. Armand Basi surprinde prin concentrarea auspra culorii, fara a uita publicul tinta, prototipul lumii moderne; cosmopolit si urban, intentionand sa acopere nevoile zilnice de confort si functionalitate. Se regaseste o forta superioara in volumul frontal, lucru care face colectia mai masculina cu modele puternice de acetat sau metal. Pentru linia feminina, se folosesc cristale sporadice si linii mai fluide. Culorile sunt neutre, combinate cu alb pentru interior sau tonuri puternice la tample.

Guy Laroche

Universul Guy Laroche se bazeaza pe eleganta, sofisticare si simtul proportiei. Ultima colectie de rame se adreseaza atat barbatilor cat si femeilor. O linie interesata de rame seductiva, moderna si senzuala, fara a lasa deoparte sofisticarea si eleganta specifice designurilor Guy Laroche.

Pentru obtinerea acestui efect au fost folosite elemente in relief si laminarea, piese metalice de forme si culori diferite, efecte stralucitoare-mate obtinute prin gravare cu laser, cristale si smaltuiri la unele modele.
In aceasta colectie se foloseste numele intreg al brandului (Guy Laroche), care poate fi acompaniat de o monograma GL in unele cazuri.

Pedro del Hierro

Maestru haute couture, splendid si seducator, Pedro del Hierro transmite echilibrul perfect intre frumusete si eleganta inovativa cu linii pure si curate, care ofera o simplitate sofisticata. In acest scop, colectia reinvie stilul anilor '60, reinterpretand formele pentru femeia si barbatul contemporani intr-un context urban, cu atentie la cele mai noi trenduri. Formele modelelor din acetat accentueaza calitatile ramelor, in timp ce cristalele ofera accentele necesare unei armonii perfecte, impreuna cu decoratiile elegante si sofisticate din metal mat in tonuri aurii sau argintii. Partile frontale metalice tind sa dispara, in favoarea lateralelor cu forme puternice si rafinate in culori sobre, care devin leit motivul colectiei.

Roberto Verino

Sensibil, cosmopolit si riguros, Roberto Verino este creatorul unui stil esential si etern care unifica sobrietatea, eleganta, modernitatea si functionalitatea. Colectia actuala imbina trendurile si esteticile curente, cu ochelari pentru orice ocazie, de obicei de mari dimensiuni, provocatori si cu designuri atractive. Ramele de acetat sunt cele mai uzuale, cu forme patrate sau ovale, fiind oferite insa si modele din metal pentru colectia barbateasca. Culorile sunt inspirate din natura si peisaje, cu tonuri pamantii si diferite nuante de carapace de broasca testoasa, insa fara a renunta la clasicul negru.

Victorio & Lucchino

Sofisticati, intimi si indragostiti de formele esentiale, Victorio & Lucchino combina cu pricepere eleganta si vitalitatea plina de culoare prin imbinari reusite si echilibrate. Pentru acest sezon, brandul din Sevilla a renascut eleganta si atentia pentru detalii, reinterpretandu-le intr-o colectie sofisticata ce reflecta perfect spiritul Victorio & Lucchino. Toate modelele formeaza o singura familie, in care puteti observa o predominanta de decoratii florale obtinute prin diferite tehnici de gravare laser sau matritari, rezultatul fiind forme usoare, texturi si volume elegante cu efecte tridimensionale.

SEIKO

Inovaţie şi calitate
Încă de la infiinţare, din anul 1881, filozofia companiei Seiko a fost introducea constantă pe piaţă a produselor inovatoare, realizate cu tehnologie de ultimă generaţie. Astăzi domeniul de activitate al firmei acoperă o parte importantă a prelucrării titanului, de la ceasuri, dispozitive pentru aparatele de fotografiat performante şi produse electronice de ultimă generaţie, până la rame pentru ochelari. Producerea ramelor Seiko se bazează pe o experienţă îndelungată, tehnologie sofisticată şi cercetare în prelucrarea titanului, preluate din domeniul fabricării ceasurilor de înaltă precizie. Datorită acestor cunoştiinţe şi a fabricării impecabile, fiecare ramă Seiko din titan este unică - astfel încât să se potrivească perfect celui care o poartă.
Puritate şi design
Puritatea titanului este esenţială pentru calitatea şi durabilitatea unei rame. Seiko foloseşte numai titan pur şi aliaje nickel-free, titan-alloy sau beta-titan. Ramele din beta-titan au braţele şi conturul foarte subţiri şi flexibile, acestea pot fi manevrate foarte uşor şi sunt extrem de rezistente. Ramele Seiko se caracterizează prin forme clar definite şi un design tridimensional al ornamentelor. Acest design nu poate fi fabricat decât cu o tehnologie laser foarte complexă şi instrumente de gravare care necesită pricepere şi măiestrie. La fabricarea ramelor Seiko nu se folosesc agenţi de lipire. Prinderile sunt fabricate din titan şi conţin mecanisme de oţel de înaltă calitate. Toate modelele ramelor Seiko sunt create de o echipă de designeri europeni şi asiatici, producerea fiind îndeaproape supraveghetă de ingineri japonezi. Această sinergie determină calitatea şi stilul unic al ramelor Seiko pe pieţele din Europa, America şi Japonia.