Echipamente Medicale

Cu ajutorul aparatelor ultra-performante, echipa de medici OFTALMIX realizeaza o gama mare de investigatii medicale care au ca scop depistarea si tratarea unor afectiuni oftalmologice precum: vicii de refractie, cu o prescriptie precisa a corectiei pentru miopie, hipermetropie,presbiopie, astigmatism, strabism (toate formele), examenul periodic al fundului de ochi si alte afectiuni oftalmologice.

Consultatiile oftalmologice sunt oferite la standarde inalte de calitate si precizie prin investigatii si tratamente oftalmologice moderne.

Pentru clinica noastra consultatia oftalmologica reprezinta un act medical complet si corect, nu doar stabilirea dioptriilor. Obiectivul urmarit de echipa noastra de medici este de a asigurara un diagnostic corect si tratarea afecţiunilor depistate cu ajutorul unei tehnologii la standarde europene. Dupa obtinerea rezultatului consultatiei, pacientii beneficiaza de consiliere competenta, in vederea achizitionarii de rame si lentile, in cadrul departamentului de optica. Montajul se executa conform prescriptiei medicale, utilizand o tehnologie avansata in montarea ochelarului.

ANALIZOR DE CAMP VIZUAL

Analizator de camp Humphrey HFA II-i Series

Humphrey Field Analyzer (Analizator de Camp Humphrey)

Standardul de aur in perimetrie si diagnosticarea glaucomului!

Scopul testării câmpului vizual, sau perimetria, este de a furniza informaţii critice cu privire la:

  • Diagnosticarea bolilor oculare, in special glaucomului,
  • Evaluarea bolilor neurologice,
  • Monitorizarea progresului bolilor oculare şi neurologice.

Toate aceste testari se pot face acum cu o precizie absoluta cu Analizator de Camp Humphrey.

AUTOREFKERATOTONOMETRU

AUTOREFKERATOTONOMETRU NON CONTACT TONOREF II NIDEK

Determinarea dioptriilor este un pas esential in prescrierea ochelarilor de vedere. Masuratorile se realizeaza computerizat, cu ajutorul apatului de ultima generatie Autorefkeratotonometru NIDEK Non Contact TONOREF II.

AUTOREFRACTOMETRU PEDIATRIC

AUTOREFRACTOMETRU PEDIATRIC

Autorefractometru pediatric de ultima generatie - Plusoptix permite examinarea computerizata şi extrem de usoara pentru sugari si copii. Intreaga examinare dureaza apx. 20 secunde, se efectueaza de la 1 metru distanta, fara discomfort pentru copii şi parinti.

AUTOREFRACTOMETRU PORTABIL

AUTOREFRACTOMETRU PORTABIL Nidek AR-20

Aparatul permite masurarea dioptriilor, de la distanta mica,este mobil folosindu-se in orice incapere. Se poate folosi si la pacientii cu handicap sau in consultatii sub anestezie generala, permite examinarea computerizata şi extrem de usoara pentru sugari, copii si adulti. Permite masurarea dioptriilor manual sau automat cu posibilitate de masurare rapida a pacientilor cu nistagmus, avand sistem automat de focusare .

Biomicroscopul

Biomicroscopul de ultima generatie

Biomicroscopul de ultima generatie NIDEK SLIT LAMP SL-1800 este folosit cu success in examenul de biomicroscopie oculara. In urma acestui examen sunt depistate leziuni la nivelul pleoapelor, conjunctivei, sclerei, corneei,examenul camerei anterioare, al irisului,pupilei si cristalinului. Dotat cu Aplanotonometru Goldman, considerat “Gold-standard” in masurarea tensiunii intraoculare.

ChartProjector

Chart Projector Nidek CP-770

Proiectorul de teste ultra-performant, permite masurarea precisa a acuritatii vizuale a pacientului. Testarea cu Chart projector Nidek CP-770 se adreseaza unui copil, adult sau subiect analfabet. Aparatul se evidentiaza prin testarea cu desene, E-TEST,teste de fuziune,stereoscopie,teste specifice pentru strabism si evaloarea diplopiei.

Combina oftalmologica

COMBINA OFTALMOLOGICA

Dotata cu masa pentru aparate, manuala sau complet automata, combina UNIVERSAL 65-U de la Frastema ofera functii avansate in cel mai restrans spatiu posibil. Aceste functii includ masa masa cu elevatie si pozitionare automata, panou de control complet si scaun cu miscare in toate directiile.