Lentile ochelari

Lentile ochelari

Inovatia continua se afla la baza tehnologiei existente in spatele lentilelor de corectie. Acest lucru si informarea permanenta intr-un domeniu care se afla intr-o continua dezvoltare, ne permit sa venim in intampinarea pacientilor cu solutii individualizate de corectie dintre cele mai noi.

Fie ca aveti nevoie de lentile subtiri si usoare, de corectie pentru distante speciale sau de filtre speciale, sau tratamente special concepute pentru imbunatatirea confortului vizual: noi avem solutia!

Incepand cu lentilele aeriene fie din sticla minerala, fie din sticla organica, din policarbonat, monofocale, bifocale, prismatice si pana la cele progresive, progresive personalizate, de contact (colorate si cu dioptrie), dure (de noapte) – noi va putem ajuta sa le alegeti pe cele potrivite dumneavoastra si nevoilor pe care le aveti.

Colaboram cu cei mai mari furnizori de lentile din lume precum: Essilor, Zeiss, Hoya, Rodenstock, Rhein Vision si multi altii.

Printre cele mai populare tratamente se numara:

  • CleanCoat;
  • Tratementul Antireflex;
  • Tratamentul de durificare;
  • Protectie impotriva luminii albastre;
  • Ochelari de soare cu tratament oglinda.
  • Lentile care se inchid la culoare in momentul expunerii la soare;
  • Tratamente premium special concepute pentru soferi;
Lentile monofocale
Lentile

Monofocale

Lentilele monofocale sunt necesare persoanelor care nu au nevoie de o corectie optica sau de ochelari pentru distanta, deoarece acestea corecteaza doar problemele legate de vederea pentru aproape.

Unul dintre dezavantajele acestor lentile consta in faptul ca, la ridicarea ochilor pentru a privi la distanta, pacientul percepe marginea superioara a ramelor ochelarilor, iar trecerea dintre imaginea de aproape, privita prin lentila, si cea de la distanta, privita cu ochiul liber, este una brusca si, uneori, obositoare. 50% din purtaorii acestir lentile sunt partial nemultumiti de confortul vizual la o lungime de brat si peste aceasta distanta.

Lentile

Bifocale

Lentilele bifocale (cu pastile) sunt din ce in ce mai putin folosite, ele fiind indicate pacientilor care au nevoie de corectie optica atat pentru distanta, cat si pentru aproape.

Dezavantajul, in acest caz, este ca marginea superioara a pastilei este perceputa de pacient ca fiind o deformare a imaginilor situate la o distanta intermediara, ceea ce poate crea dificultati atunci cand pacientul lucreaza la computer sau cand coboara scarile, spre exemplu.

Lentile bifocale
image
Lentile progresive
Lentile

Progresive

Lentilele progresive (LP) sunt cele mai noi si mai eficiente lentile pentru corectarea problemelor de acomodatie a ochilor, prin cresterea progresiva a dioptriei.

Avantajul fata de celelalte doua tipuri de lentile (mono si bifocale) este ca acestea cuprind spectrul a trei dioptrii (pentru distanta-intermediar-aproape), asigurand imagini clare si confort, indiferent de distanta la care pacientul priveste, fara linii de separare vizibile, fara discontinuitati la schimbarea directiei privirii.

Prin lentilele prgresive purtatorii navigheaza perfect, cu fluiditate, in activitatile lor multiple, in lumea conectata dar si grabita.

Lentile

Progresive Personalizate

Lentilele progresive personalizate, cele mai confortabile lentile progresive, sunt create in functie de aceste particularitati ale persoanei. Spre exemplu, in situatia in care capul face cea mai mare parte a miscarilor, utilizarea vederii este mai dinamica, iar pacientul este mai sensibil la efectul de valuri, motiv pentru care i se impune un design special la periferia lentilelor.

De asemenea, daca ochii sunt cei care fac cea mai mare parte a miscarilor, pacientul are tendinta sa foloseasca intreaga suprafata a lentilei si, astfel, sa devina mai sensibil la precizia cu care vede imaginile. In acest caz, se impune un alt tip de design al lentilelor. Pentru a evalua tipul de comportament vizual, astazi se apeleaza la tehnologii moderne, precum sistemul de masurare VISIOFFICE, oferit de Essilor, primul sistem de masurare 4D si singurul aparat care permite determinarea centrului de rotatie al ochiului, un parametru unic pentru fiecare persoana.

Lentile progresive personalizate
image
Lentile de contact
Lentile de

Contact

Principalul avantaj al lentilelor de contact este faptul ca nu limiteaza in niciun fel campul vizual. In acelasi timp ofera ochelarilor o acuitate vizuala superioara, sunt confortabile, ideale in cazul activitatilor sportive si pot fi prescrise chiar si copiilor.

Daca in trecut optiunile erau limitate, in prezent exista o gama larga din care purtatorii au posibilitatea sa aleaga modelul care le ofera adaptarea corecta precum si cel mai bun confort vizual datorita inovatiilor permanente si a tehnologiei de ultima generatie.

Din punct de vedere al materialului din care sunt confectionate, lentilele pot fi moi, rigide sau cu un continut mixt - hibride. Folosite in mod corect, lentilele de contact reprezinta o alternativa ideala pentru cei care nu doresc sa poarte ochelari de vedere.

Testimoniale

Parerea pacientilor despre noi