Montaj ochelari

Montaj ochelari

Montaj ochelari

Precizie ireprosabila si finisaj de exceptie

Prelucrarea si slefuirea lentilelor de ochelari se efectueaza respectand intocmai parametrii de corectie de pe reteta. Montajul are loc in cadrul atelierului nostru de optica unde atat aparatura performanta cat si experienta de peste 26 ani a echipei ne permit sa efectuam cu succes orice tip de montaj, cu respectarea fiecarei etape: incepand cu luarea masurilor si pana la taierea si perforarea lentileleor.

Cheia unei vederi confortabile si optime este montajul corect. Optica noastra foloseste aparate si utilaje marca Essilor, respectiv sistem de prelucrare pe contur ESSILOR Mr BLUE si frontifocometru automat CLE60. Essilor este marca numarul 1 pe plan mondial in domeniul aparatelor de prelucrare a lentilelor.

Aceste instrumente permit realizarea fiecarei etape in parte, de la examinarea vederii si pana la montarea ochelarilor, incluzand bineinteles luarea masurilor, taierea si perforarea lentilelor.

Sistemele folosite de noi ofera variate avantaje atunci cand vorbim despre:

Scanarea ramelor se face automat, masina se autocalibreaza.
Datele personalizate ale pacientului se transmit digital de la aparatul VISIOFFICE la masina de taiat lentilele.

Testimoniale

Parerea pacientilor despre noi

O nouă generaţie de lentile progresive

Varilux® XR series™

Experienţă vizuală remarcabilă.
Oferă claritate instantanee la toate distanţele chiar și în mișcare, adaptare încă din prima zi.
Această lentilă răspunde comportamentului dumneavoastră vizual simulat de inteligenţa artificială pe baza datelor exclusive din viaţa reală.

Citește toate detaliile