Despre noi

8X OFTALMIX

Avand o experienta de peste 26 de ani in domeniul oftalmologiei, echipa OFTALMIX este formata din medici oftalmologi, asistente si opticieni cu o pregatire profesionala ireprosabila.

In clinica si optica noastra veti putea beneficia de cele mai performante metode si sisteme computerizate pentru masurarea dioptriilor precum si a caracteristicilor proprii si a comportamentului vizual al fiecarei persoane.

Folosim cea mai noua tehnologie in prescrierea si personalizarea lentilelor astfel incat toti parametrii de purtare sunt determinati cu exactitate iar riscurile unor masuratori gresite sunt eliminate. Despre noi va mai putem spune ca:

Suntem parteneri Essilor, cel mai mare fabricant mondial de lentile;
Comercializam lentile de la producatori precum Essilor, Zeiss, Hoya, Rhein;
Folosim aparatura moderna, de ultima generatie;
Oferim servicii si produse de cea mai buna calitate;
Beneficiati de asistenta permanenta din partea specialistilor;
Va facem recomandari personalizate in functie de nevoile dumneavoastra.
Oftalmix este partener

Essilor

Varilux este un design de lentila corectoare varifocala. Asta inseamna ca, spre deosebire de lentilele monofocale, puteți vedea fara efort la distanța, aproape si la orice distanta intermediara. Pentru persoane peste 45 de ani.

Lentilele progresive Varilux ofera cea mai naturala vedere la orice distanța, fara salt de imagine la trecerea de la o zona la alta.

OFTALMIX foloseste pentru slefuirea lentilelor aparate si utilaje de ultima generatie produse de firma Essilor, respectiv sistem de prelucrare pe contur MR. Blue si frontifocometru automat CLE60.

Aceste instrumente de optica permit efectuarea tuturor etapelor, de la examinarea vederii pana la montarea ochelarilor, incluzand luarea masurilor, taierea si perforarea lentilelor.

image
image
Echipa

Oftalmix

Echipa noastra este formata din medici si asistente cu o experienta vasta in oftalmologie, oftalmopediatrie si optica medicala astfel incat fiecare pacient care ne paseste pragul va beneficia de servicii oftalmologice de top.

Testimoniale

Parerea pacientilor despre noi

Branduri