Promotii

Promoții ESSILOR

Crizal Easy Transition Gen 8

Varilux 1+1
Specialistul vederii

Descopera ofertele Varilux 1+1. A doua pereche de lentile la aceeasi calitate Varilux

ESSILOR

Pregătește-te de vară cu
ESSILOR

Cumpără o pereche de lentile monofocale Crizal și îți oferim o pereche de lentile de soare cadou.

Echipa

Oftalmix

Echipa noastra este formata din medici si asistente cu o experienta vasta in oftalmologie, oftalmopediatrie si optica medicala astfel incat fiecare pacient care ne paseste pragul va beneficia de servicii oftalmologice de top.

Solicita o programare

Pentru o programare va rugam sa completati formularul de mai jos:

Testimoniale

Parerea pacientilor despre noi

Optica receptie

Intrebari frecvente

 • Am deja prescriptia de lentile, imi pot executa ochelarii la dvs. in optica?

  Da, opticienii nostri va vor putea ajuta in asa fel incat ochelarii sa nu fie in conformitate doar cu prescriptia medicala, ci si cu stilul dumneavoastra, tinandu-se cont si de aspecte precum configuratia fetei, a trasaturilor acesteia, a culorii parului si ochilor, etc.

 • Cand este recomandata schimbarea lentilelor?

  Pe masura ce timpul trece, lentilele pot suferi zgarieturi microscopice care initial par invizibile insa ulterior performanta acestora scade, fiind afectata astfel si vederea. Din acest motiv, vizita la un medic specialist cel putin o data pe an este vitala, la fel si inlocuirea lentilelor la un interval de cel mult 2 ani (sau mai putin, variaza de la caz la caz).

 • Executati si ochelari pentru copii?

  Desigur ca da, avem rame cu personaje din povesti frumos colorate, pentru ca cei mici sa poarte ochelarii cu placere, si nu din “obligatie”.

 • Executati si ochelari progresivi?

  Realizam ochelari progresivi de cea mai buna calitate, prin tehnologia de ultima generatie folosita si cu aparatul Visioffice, lentilele progresive pot fi personalizate astfel incat trecerea este lina de la o distanta la alta.

 • Efectuati si consultatii medicale?

  Da, echipa noastra este formata din medici oftalmologi care efectueaza consultatii, investigatii, interventii chirurgicale dar si din opticieni calificati care vor sti exact de ce aveti nevoie.

Branduri